Si Accomodi Keukens meets IT-Kitchen

Omstreeks eind september nam IT-Kitchen het onderhoud over voor de site van SI ACCOMODI keukens. Bij deze de eerste 'keuken' site voor IT-Kitchen. Gek genoeg zag ik pas op expliciete vraag van de opdrachtgever dat IT-Kitchen wel gemaakt lijkt om sites voor keukenzaken te maken..

De opdrachtgever (vanop de site)

‘Si Accomodi’ … klinkt vrij vertaald als ‘voel u thuis’. Onze professionele interieurarchitecten adviseren u dan ook graag over de juiste keuken- en interieurbeslissingen, hoe klein of groot ze ook zijn. Loop eens binnen voor een inspirerende babbel of idee … De paradepaardjes van SI ACCOMODI zijn beslist het keukenprogramma van Arclinea van de Italiaanse architect Antonio Citterio en ‘het’ trendaangevende interieurmerk CASSINA met knap design en tijdloze klassiekers.

De opdracht

De mooie site van Si Accomodi kan omschreven worden als een uit de hand gelopen hobbyprojectje. De oorspronkelijke auteur is gestop met zijn web design activiteiten en Si Accomodi bleef met een verzameling slecht georganiseerde php, html en javascript bestanden achter. De bedoeling was om in eerste instantie de site terug actueel en onderhoudbaar te maken.

De rol van IT-Kitchen

  • opzetten van een testomgeving
  • testen en aanpassingen voor browsercompatibiliteit
  • bekendmaking search engines
  • opkuis onnodige bestanden
  • tijdelijke campagne rond het [A-track] event

Technische info

  • Stack: PHP5 - JavaScript - HTML - CSS
  • Javascript: mootools & ja-slideshow

Gepubliceerd door Kris Lamote op 22 sep 2010
tags: websites

1 CommentaarVoeg Toe

Please insert the result of the arithmetical operation from the following image:

Please insert the result of the arithmetical operation from this image. =

  1. Mooi gedaan!

    — de herdt wo, 30 nov 2011